Res med DIU till BETT 2017 i London

– med spaning, erfarenhetsutbyte och nordiskt perspektiv.

DIU@BETT2017 – 25-27 januari 2017
beslutsfattardagar i Oslo 24-25 jan

I januari 2017 är det dags för BETT, världens största mötesplats kring IT och lärande. Att med DIU besöka BETT är ett effektivt sätt att både ta del av dagens innovativa pedagogiska och tekniska lösningar och av svenska, nordiska och internationella erfarenheter kring skolutveckling.

Programmet i London och tilläggsdagar i  Oslo i pdf

Direkt till anmälan

DIUs unika kvalitetsresor med den oberoende, icke-kommersiella aktören ger BETT-inspiration, svenskt erfarenhetsutbyte och internationella perspektiv. För nationella och kommunala beslutsfattare och aktörer, ledare, lärare och team. Direkt på BETT med guidade turer, skolbesök, egna seminarier tillsammans med partners på BETT liksom nordisk dag med Nordic@BETT (båda i Platinum-huset) och tillfällen för nätverkande.

Tillägg: Börja med två dagar i Oslo, 24-25 januari
Årets beslutsfattardagar äger rum i Oslo, från lunch till lunch, där vi tittar närmare på policy och erfarenheter kring Norges digitala skolutveckling. Därefter reser vi gemensamt vidare från Oslo till London.

Res med DIU till London 25-27 januari
När DIU nu åter arrangerar vår efterfrågade studieresa till BETT är det också på BETT vi huvudsakligen kommer att vara – och ta vara på det som sker på BETT i kombination med ett seminarieprogram tillsammans med partners med fokus på innovativt lärande, skolutveckling och ledarskap i dag. Du reser hem fulladdad!

Reser du med DIU, reser du med den obundna och fristående aktören. Vi bidrar med BETT-inspiration, svenskt erfarenhetsutbyte och internationella perspektiv. För beslutsfattare, ledare, lärare och team. Direkt på BETT med guidade turer, skolbesök, egna seminarier på BETT, nordisk dag med Nordic@BETT och tillfällen för nätverkande.

Studieresan arrangeras av:

Anmälan
Kontakt bett@diu.se


Framtidens lärande

Tillsammans skapar vi framtidens skola! – en arena och ett verktyg i kommunens utvecklingsarbete

Arrangörer

Koordinatorer

Arkiv

Skriv inlägg

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från DIU

Håll dig uppdaterad – prenumerera på DIUs nyhetsbrev! Vi bevakar frågor som rör skolutveckling och lärande med it.

Vi vänder oss till dig som är intresserade av frågor som rör digitalisering, innovation och utbildning. Nyhetsbrevet är gratis och utkommer varannan vecka under terminstid.

Namn


E-post
Lämna följande fält tomt


Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

Sätt din kommun på kartan

egen_dator_karta
DIUs karta över kommuner med satsningar på egen dator. Finns din kommun med? Läs mer

DIU

Följ reportage, debatt, mm i tidskriften DIU på webben

Senaste inläggen

Senaste kommentarer