Utställare

På Framtidens Lärande träffar du som utställare de som driver utvecklingen av digital skola i kommuner och nationellt – drivande skolledare, lärare, elever, kommunala förvaltningsledare, strateger och förtroendevalda, företrädare för myndigheter, forskare, leverantörer på marknaden och andra aktörer.

Utveckla relationen
Som utställare på konferensen är du med och påverkar utvecklingen och bygger dina relationer med ledare och beslutsfattare, strateger och drivande lärare. Utvecklingen av den svenska skolan med steg in i den digitala verkligheten är den gemensamma nämnaren.

Bidra till skolans förutsättningar
Digitala lärmiljöer, lärresurser och infrastruktur är avgörande för elever och lärare, och därmed viktiga uppgifter för rektor, förvaltningsledning och skolpolitiker i Sveriges kommuner. Som utställare eller partner på Framtidens Lärande medverkar din organisation/ditt företag i en kvalitativ utveckling mitt i de strategiska samtalen kring framtiden.

Kontakta oss!
Kontakta stiftelsen DIUs ordförande Peter Becker för att diskutera möjligheter och villkor för att medverka som utställare vid stiftelsen DIUs konferensen och studieresor.

Kontakt
För mer information och bokning kontakta Peter Becker, tfn 070 710 4453

 


Framtidens lärande

Tillsammans skapar vi framtidens skola! – en arena och ett verktyg i kommunens utvecklingsarbete

Arrangörer

Koordinatorer

Arkiv

Skriv inlägg

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från DIU

Håll dig uppdaterad – prenumerera på DIUs nyhetsbrev! Vi bevakar frågor som rör skolutveckling och lärande med it.

Vi vänder oss till dig som är intresserade av frågor som rör digitalisering, innovation och utbildning. Nyhetsbrevet är gratis och utkommer varannan vecka under terminstid.

Namn


E-post
Lämna följande fält tomt


Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

Sätt din kommun på kartan

egen_dator_karta
DIUs karta över kommuner med satsningar på egen dator. Finns din kommun med? Läs mer

DIU

Följ reportage, debatt, mm i tidskriften DIU på webben

Senaste inläggen

Senaste kommentarer