Guldäpplevinnarna till Framtidens Lärande

Guläpplepristagarna 2019, Camilla Askebäck Diaz, oahn Sköld, Napat Khiyapat. Foto_Bo Helmersson.

Årets tre Guldäpplepristagare medverkar  på Framtidens Lärande Väst i Trollhättan 14-15 november. De visar i sitt arbete hur skolans digitalisering kan bidra till att ge alla elever, oavsett förutsättningar möjligheter att lyckas.

De tre pristagare är Napat Khiyapat, modersmålslärare i thailändska i Skellefteå kommun som utsågs till årets förstapristagare för sitt arbete med att förnya modersmåls-undervisningen med både när- och fjärrundervisning. Två lärare delade på andraplatsen: Camilla Askebäck Diaz, Södermalmsskolan i Stockholm, en förebild och inspiratör som allsidigt driver undervisningen framåt med IKT, och Johan Sköld, Forshagaakademin i Forshaga, som fördjupar användningen av webbpublicering och ger elevernas eget berättande en plattform.

Konferensen Framtiden Lärande Väst, 14-15 november 2019, arrangerades av Stiftelsen DIU tillsammans med Trollhättans stad. 
Dokumentation från konferensen

Aktuella konferenser och event

Foto Trollhättan
Framtidens Lärande VÄST – 12-13 november 2020, i Trollhättan

Framtidens lärande VÄST 2020 är en regional arena för mötet mellan kommuner och skolhuvudmän, ledare och lärare i framkant, i dialog med forskare, med myndigheter , leverantörer och regionens skolhuvudmän … Läs mer

Foto Bo Helmersson.