Pristagarna till Guldäpplet 2020

Bilder för fri användning för media och press i sammanhang som rör Guldäpplet. Klicka på respektive bild för att förstora, högerklicka och välj ”spara som” för att spara ned bild i full upplösning.

Bild 1: Guldäpplets pristagare 2020, från vänster: Sara Bergström och Linda Bjällerstedt, Västerås, Emelie Hahn, Uppsala, samt Mia Lägnert och Pernilla Abrahamsson, Karlshamn. Foto: Johanna Wallén.

Bild 2 och 3: Emelie Hahn, Gränbyskolan i Uppsala, vinnare av Guldäpplet 2020. Foto: Johanna Wallén.

Bild 4 och 5: Mia Lägnert, SO-lärare, och Pernilla Abrahamsson, lärare i Ma/NO/TK på Norrevångskolan i Karlshamn, andrapristagaren till Guldäpplet 2020. Foto: Johanna Wallén och Leila Rudelius

Bild 6: Pernilla Abrahamsson, lärare på Norrevångskolan i Karlshamn, och tillsammans med Mia Lägnert, Guldäpplepristagare 2020. Foto: Leila Rudelius

Bild 7 och 8: Sara Bergström och Linda Bjällerstedt, förskollärare på Bjurhovdasmyckets förskola i Västerås, andrapristagaren till Guldäpplet 2020. Foto: Johanna Wallén.

Bild 9: Sara Bergström och Linda Bjällerstedt som Fixa och Trixa, nättrollen som bor på internet och är experter på hur man visar omsorg och kärlek på nätet och tillsammans med barnen lär de sig hur man hanterar olika saker som kan hända när man reser på nätet.  Sara och Linda är förskollärare på Bjurhovdasmyckets förskola i Västerås och pristagare till Lärarpriset Guldäpplet 2020. Foto: Per Groth.